MORA, CASA NOASTRA

Prietenii vostri Mona si Radu va invita in casa lor!

Ati muncit din greu toata saptamana si ati vrea sa va relaxati in mijlocul naturii, departe de tumultul orasului, dar avand confortul de acasa...?
Prietenii vostri Mona si Radu va invita in casa lor!
Aveti de sarbatorit un eveniment in familie, v-ati adunat un grup de prieteni si vreti sa petreceti intr-un cadru intim...?
Prietenii vostri Mona si Radu va invita in casa lor!
Ati plecat din tara si va este dor de mancarea traditionala romaneasca, de traditii, de obiceiurile noastre...?
Prietenii vostri Mona si Radu va invita in casa lor!
Sunteti strain si vreti sa cunoasteti meleaguri, traditii si obiceiuri diferite de ale voastre...?
Prietenii vostri Mona si Radu va invita in casa lor!

joi, 30 septembrie 2010

Prin Sucevita IV- sporturi de iarna




“Pana la sfarsitul anului, in localitatea Sucevita va fi amenajata o moderna partie de schi. Investitia, in valoare de trei milioane de euro, va fi suportata din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului” - se scria in ziarul  "Financiarul" din 30 mai 2010.
               “Partia va avea un kilometru, va fi iluminata pe timp de noapte si vom avea si tunuri de zapada”, a declarat primarul Sucevitei, Ioan Onufrei.
Primarul a identificat terenul pentru amenajarea partiei, insa exista o problema fiindca suprafata respectiva se afla in proprietatea Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor.
“Deocamdata negociem terenul. Avem timp suficient pana la finele anului ca sa amenajam partia de schi”, a precizat primarul Ioan Onufrei.
Partia de schi nu este singurul proiect al edilului din Sucevita. De curand, Primaria a semnat un contract de finantare, in valoare de 200.000 de euro, pentru amenajarea unui centru de informare turistica.

Localitatea Sucevita are deja o partie de schi. Lunga de 300 de metri si cu un nivel de dificultate usor, se afla in spatele Hanului Bucovina, iar teleschiul nu are un program fix de functionare.
 Pe aceasta partie si in domeniul schiabil din zona pot fi practicate nu doar schiatul, ci si saniusul sau snowboardingul.


Fragmente preluate  din ziarul Financiarul :  www.financiarul.com


Last edit: deși pârtia nu a fost construită, există multe posibilități de petrecere a timpului chiar și în anotimpu rece.

2 comentarii:

  1. faina partia, multi merg anual acolo? e scump?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este grozava, in special pentru copii si neinitiati. Din pacate, partia de 1 km de care vorbea Primarul in interviu nu a fost inca finalizata.
    Partia actuala nu este foarte aglomerata si nu este nici foarte scump.
    Te astept sa vii sa vezi cu ochii tai.

    RăspundețiȘtergere