Aşa că ne-am gândit la ce bunătăţi vom pune pe masa festivă din seara dintre ani şi iată ce intenţionăm:
Aperitive:
- LOLLIPOP DE PUI
- ANDIVE UMPLUTE CU CREMĂ DE BRÂNZĂ ŞI SOMON, ICRE NEGRE ŞI ICRE DE SOMON şi
- TARTINE CU FILEURI DE ANŞOA PE PAT DE ROŞII
- CIUPERCUŢE UMPLUTE
- MOZAIC CU VARZA CHINEZEASCA BEIJING
- PLATOU TRADIŢIONAL
- TARTĂ APERITIV
- PATEU DE CASĂ DIN FICAT DE PUI
- PASTETA DIN CARNE DE PUI
- SALATA FLORI DE LILIAC
- SALATA DE LEGUME CU CARNE DE CRAB
Peşte, pentru ora 12, să trecem uşor de noul an, exact ca peştele prin apă (spune tradiţia bucovineană)
- RULORI DE PEŞTE CU LEGUME ŞI SOS DE CAPERE
Urmează apoi nelipsitele
- SĂRMĂLUŢE CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂMĂLIGĂ CALDĂ
- FRIPTURA LA TAVĂ ÎN SOS DE VIN CU GARNITURĂ ŞI MURĂTURI din cămara noastră
Masa se va încheia cu un delicios
- TORT CU TREI FELURI DE CIOCOLATĂ
şi
- ŞAMPANIE
FELICITARI!!!!
RăspundețiȘtergereMi-a incantat sufletul toata pagina ta.
Frumusetile locului sant balsam pentru suflet.